Wandmodel airconditioner het stijlvolle comfort

Wandmodellen worden veelal toegepast in kleine ruimten zoals slaapkamers, werkkamers, spreekkamers en ruimten waar geen verlaagd plafond aanwezig is. De wandmodellen zijn erg populair door de ruimtebesparende en moderne vormgeving.

De binnenunit wordt hoog aan de wand gemonteerd waardoor de gekoelde lucht hoog in de ruimte wordt ingeblazen en goed in de ruimte wordt verdeeld.

De installatie bestaat uit één of meerdere binnenunits (multi-split systeem) en een buitenunit welke d.m.v. koelmiddelleidingen met elkaar worden verbonden.

De airconditioners kunnen koelen, verwarmen en ontvochtigen.

Gezonde lucht is belangrijk, steeds meer mensen krijgen te maken met allergie voor pollen, huisstofmijt, enz. Veel modellen zijn voorzien van speciale filters of zelfs een speciale luchtreinigingsfunctie waarmee de lucht gezuiverd wordt zodat u altijd een gezond leefklimaat in uw ruimte heeft.

Onze wandmodellen zijn scherp geprijsd en kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Onze montagedienst zorgt voor een veilige en vakkundige installatie van uw airconditioninginstallatie.

Product eigenschappen:

 • Koeling, verwarming, ontvochtiging en luchtreiniging;
 • Inverter technologie

  Een airconditioner met inverter technologie regelt continu het vermogen van de compressor aan de hand van de behoefte. De ingestelde temperatuur wordt snel bereikt en het vermogen wordt geleidelijk aangepast om de temperatuur constant te houden. Het grote voordeel hiervan is dat er geen grote temperatuur schommelingen meer zijn waardoor het comfort wordt vergroot.
  Het energieverbruik van een inverter airconditioner ligt ca. 30 tot 50% lager als bij een traditionele aan/uit airconditioner.

 • Zeer laag geluidsniveau;
 • Gebruiksvriendelijk;
 • Laag energieverbruik;
 • Infrarood afstandbediening;
 • Airswing;
 • Timer;

Hieronder ziet u een selectie van de merken & typen die wij leveren.

Panasonic Panasonic PACi Wand 2015 Panasonic RAC ETHEREA 2015 Panasonic RAC EU RAC 14 VE E RE 2014/2015 Panasonic RAC RE Model 2015
LG LG Wand-unitLG Art Cool
Toshiba Toshiba-hwl_skv2Toshiba-ras–avantToshiba-ras-skpToshiba-ras-skvToshiba-ras-skvp-super-daiseikaiToshiba-ras-skvr-daiseikaiToshiba-rav-sm-krt
Daikin Daikin-FTXG-JpdfDaikin-FTX-JVDaikin-FTXR-EDaikin-FTXS-G
Mitsubishi Mitsubishi Mr. Slim PackageMitsubishi Mr. Slim Package SpecificatiesMitsubishi RACMitsubishi RAC Specificaties