Keep it cool!

Nieuws

jun 15

Als de temperaturen stijgen dan is een verfrissend drankje erg lekker. Maar het is nog fijner om er thuis lekker koel bij te zitten. Of te slapen in een kamer die heerlijk gekoeld is. Met een airco van Schilt Airconditioning ben je verzekerd van een uitstekend systeem.

Artikel geplaatst in: Woonstijl

Koelen, verwarmen en ontvochtigen. Een airconditioning doet zoveel meer dan alleen je huis verkoelen. Maar kies wel voor een airco die echt bij je huis past. De installateurs van Schilt geven graag vakkundig advies. Leo ’t Jong vertelt: ‘We komen graag bij u thuis. Belangrijk is niet alleen te weten hoe groot de ruimte is, maar ook of er bijvoorbeeld veel lichtinval is.’ Op die manier kan de installateur de capaciteit van de airconditioning bepalen. Ook andere technische aspecten maken deel uit van het advies. De buitenunit, die verbonden is met één of meer units binnen, moet een geschikte plaats krijgen. Bovendien moet de airco zo geplaatst worden, dat de koele lucht over je heen stroomt en niet als het ware op je neervalt.

Smaakvolle uitvoering
De airco is tegenwoordig geen ontsierend apparaat meer in je woning. Er zijn verschillende modellen op de markt: standaard, luxe en design; voor aan de wand, de vloer, als inbouw en een portable (verrijdbaar). De uitvoering kan dus zeer smaakvol zijn. De tijd is voorbij dat airco’s door je huis ‘razen’. Ze zijn zeer geluidsarm, duurzaam, energiezuinig en, indien gewenst, op afstand bedienbaar. Als je thuiskomt van een warm dagje strand, is het in huis heerlijk koel. En mocht er onverhoopt iets niet werken?
Dan staat de monteur van Schilt zo snel mogelijk bij je op de stoep. Naast de gebruikelijke garantie is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Daardoor zit er maar liefst vijf jaar all-in garantie op de installatie.
So… keep it cool, met een airconditioning van Schilt!

De Schilt bedrijven hebben in veertig jaar tijd, zowel regionaal als landelijk, een uitstekende naam opgebouwd met Schilt Airconditioning, Schilt Luchttechniek en Schilt Luchtkanalen. Naast particulieren maken ondernemers, bedrijven en retailers graag gebruik van de prima service van Schilt. Kwaliteit en flexibiliteit staan zeer hoog in het vaandel.

Schilt Airconditioning | Energieweg 23B | 4231 DJ Meerkerk | 0183 352544